, în timp ce există zeci din zeci de brevete pe care Apple i-a fost acordat, foarte puțini ajung la îndemânarea brevetului pe care i-a fost oferit astăzi Apple. Ziua predată brevetului este cea a unui dispozitiv portabil (gândiți -vă: iPod -uri viitoare, iPads și iPhone) care folosesc ecrane tactile capacitive, rezistive, precum și forme de undă acustică de suprafață (wth?) aceasta.

După recunoaștere, dispozitivul poate trece automat la setările dvs. personale anterior. Acești senzori permit, de asemenea, ca întregul dispozitiv să devină un fel de control. Ceea ce implică acest lucru este că operația confortabilă cu o singură mână poate deveni doar o realitate, deoarece puteți ține dispozitivul într-o mână și degetele pot genera zone butoane cel mai bine pe corpul gadgetului!

Este o idee destul de mare! Adică, prima dată când te uiți la asta crezi: Star Wars! (Sau poate că sunt doar eu un fanboy.)

Dar, în orice caz, va fi foarte interesant să vedem de fapt acest lucru în acțiune. Dacă va fi anunțat vreodată de Jobs, acesta va schimba fără îndoială modul în care interacționăm cu gadgeturile noastre. [The Readers Eye, Slashgear prin USPTO]

De asemenea, poate doriți să consultați:

IPatent – Aplicația iPhone preferată Steve Jobs

Brevete de design pentru Apple pentru „Slide to Deblock” și „Tastatură Pop”

Clona iPad chineză care costă 290 USD, care va atinge rafturile pe 3 aprilie

Brevet de design ADEPT pentru iPhone 3G și iPhone 3GS

Apple deține acum brevet de design pentru iPhone și iPod Touch

Ne puteți urmări pe Twitter sau vă puteți alătura pagina noastră de fan Facebook pentru a vă ține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google și Apple.