în urma știrilor că Sharp intenționează să cheltuiască o jumătate de miliard de dolari pe tehnologia OLED Screen, este posibil să avem acum o idee despre motivul pentru care compania este atât de dornică să stropească pe stropi bani lichizi. Un nou raport are ca Apple să fie ascuțită ca un potențial furnizor de ecrane OLED pentru un viitor iPhone.

Dacă Apple va privi, fără îndoială, Sharp ca o companie potențială pentru ecranele care ar fi primul de tip OLED care a gravat un iPhone, atunci o astfel de tranzacție ar depinde foarte mult de capacitatea companiei de a întâlni sistemele stricte de control al calității Apple, precum și de cele grele Cerere ar avea pentru volume substanțiale de astfel de ecrane.

Sharp este dorința de a cheltui o tehnologie OLED de 560 de milioane de dolari, după cum a anunțat compania săptămâna aceasta, are mult sens dacă Apple aruncă morcovul unui mare contract de iPhone în fața acestuia.

Totuși, perioadele de timp pot fi o problemă aici. IPhone -ul al zecelea aniversar Apple, despre care se crede că va fi supranumit iPhone 8, va fi lansat în această perioadă anul viitor. Zvonurile despre un ecran OLED legat pentru acel dispozitiv au fost în jur de o perioadă bună în acest moment, iar constrângerile de furnizare a ecranelor OLED sunt deja în vigoare pe tot globul.

Având o companie de furnizare a companiei suficiente ecrane OLED pentru a satisface nivelurile de cerere pentru iPhone, nu este un indiciu, ceea ce i -a determinat pe unii să creadă că OLED va veni la anumite modele de iPhone anul viitor, mai degrabă decât să facă o apariție pe întreaga gamă.

Cu toate acestea, lucrurile se ridică pentru Sharp, Apple va trebui să pășească la OLED mai devreme sau mai târziu. Având în vedere că Samsung Shipping Oled OLED uimitoare în propriile dispozitive emblematice, iar restul industriei în urma costumului, Apple s -a blocat cu LCD mai mult decât ar fi dorit. Negrii de cerneală, culori excepționale și o mai bună gestionare a puterii sunt doar câteva dintre motivele pentru a sări la OLED și nu putem aștepta să vedem un iPhone negru cu un afișaj OLED.

Poate vreun individ să spună iPhone furt?

(Sursa: Bloomberg)

De asemenea, poate doriți să consultați:

Cele mai bune dispozitive și accesorii ale Apple HomeKit SiRabled SiRabled

Lansarea iPhone 7 a treia va începe pe 7 octombrie, iată detaliile

Zvon: iPhone 8 pentru a avea sticlă față și spate, oțel inoxidabil pentru modele premium

Zvonuri iPhone 8: Modelul de anul viitor prezintă un nou design, afișaj de la margine la margine, corp ceramic [raport]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.