unul dintre lucrurile grozave despre Apple și unul dintre motivele principale pentru care atât de mulți oameni adoră compania din întreaga lume, este serviciul pe care îl oferă clienților lor. Apple este de obicei lăudat pentru produsele grozave pe care le oferă, ceea ce este un compliment de care sunt într -adevăr demni, dar adevărul este că o mulțime de companii de tehnologie fabrică produse extraordinare care sunt egale în funcționalitate cu Apple. Lucrul care, în general, diferențiază Apple este modul în care se referă la comercializarea acelor produse și serviciul pe care îl oferă prin canalele de vânzare, concepute pentru a crește loialitatea consumatorilor.

Un exemplu de acest serviciu grozav și de a da înapoi consumatorilor este concurența pe care o dețin pentru descărcări de etape ale magazinului oficial de aplicații. Am văzut -o la începutul anului 2011, când App Store s -a apropiat rapid de cele zece miliarde de descărcări și am văzut -o din nou în ultimele două săptămâni pentru a sărbători faptul că a douăzeci și cincea miliard de aplicație a fost descărcată în ultimii patru ani. Compania nu are nevoie să organizeze concurența, App Store va continua să prospere fără oferta unui card cadou iTunes de 10.000 USD la fiecare zece sau cincisprezece miliarde de descărcări, dar faptul că o fac, rezonează cu clienții și pictează compania într -un lumină pozitivă.

Având în vedere cele 25 de miliarde de aplicații descărcate în minte, Apple a lansat astăzi detaliile utilizatorului de aplicații foarte norocos, care a reușit să aleagă calendarul perfect și să fie cel care a descărcat aplicația Milestone. Reperul a fost atins vineri seară, lumea așteptând să vadă cine a fost câștigătorul în weekend. Chunli Fu Qindao din China a fost numit câștigător al concursului norocos și va primi un card cadou Mammoth în tonul de 10.000 de dolari pentru a cheltui în magazinul iTunes. Apple a dezvăluit, de asemenea, că Chunli Fu a câștigat premiul descărcând „Unde este apa mea? Aplicația gratuită, ceea ce înseamnă că nu a fost utilizată nicio cheltuială financiară pentru a câștiga premiul – o dublă victorie în ochii mei.

Este de la sine înțeles că aplicația Whe Where’s My Water va vedea un vârf substanțial în descărcări datorită publicității competiției. De asemenea, Apple a profitat de ocazie de a -și arunca propria trompetă, anunțând că există peste 315 de milioane de dispozitive iPod Touch, iPad și iPhone care rulează software -ul iOS la nivel mondial. O declarație de la Eddy Cue, vicepreședintele principal al Apple pentru software și servicii de internet a declarat:

Dorim să mulțumim clienților și dezvoltatorilor noștri că ne -au ajutat să obținem această etapă istorică de 25 de miliarde de aplicații descărcate. Când am lansat App Store în urmă cu mai puțin de patru ani, nu ne -am gândit niciodată că aplicațiile mobile vor deveni fenomenul pe care îl au sau că dezvoltatorii ar crea o selecție atât de incredibilă de aplicații pentru utilizatorii iOS.

Cu numărul total de dispozitive alimentate cu iOS care lovesc 315 milioane, iar această cifră va crește odată cu eliberarea iminentă a iPad-ului de generație următoare, viitorul celui mai mare hub de aplicații din lume pare foarte roz.

(prin theloop)

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.