Samsung Galaxy S6 Lineup a fost cea mai bună încercare a Samsung de a îmbunătăți stilul, precum și de a dezvolta galaxia sa de smartphone -uri. Touchwiz tonifiat este o modificare binevenită de către mulți utilizatori ai acestor dispozitive. Deși Samsung a eliminat o funcție importantă, în timp ce a tonificat UI -ul TouchWiz. În cea mai recentă UI TouchWiz care vine instalată pe dispozitive precum S6, S6 Edge, Note 5, S6 Edge+, nu mai aveți de ales să modificați setările luminii de fundal a butoanelor capacitive. Alegerea la modificarea duratei de fundal a butoanelor capacitive a fost oferită în versiunea anterioară a TouchWiz.

Dacă dețineți orice tip de dispozitive menționate mai sus, este posibil să vă confruntați cu lumina frustrantă care vine din butoane, precum și să vă aprindeți ochii atunci când utilizați telefonul în întuneric. Ecranul de pe aceste dispozitive poate fi întunecat într -un grad excelent, ajutându -vă să utilizați telefonul chiar și în întuneric confortabil, cu toate acestea butoanele capacitive se aprind, precum și să vă încurcați sesiunile de lectură de noapte sau orice puteți face pe dispozitivul dvs.

Din fericire, dacă dețineți un dispozitiv înrădăcinat, chiar aici este o aplicație care vă va permite să primiți înapoi aceste setări. Aplicația Dr. Ketan Light Setări, așa cum sugerează numele este dezvoltat de Dr.Kettan, un designer distins în rândul utilizatorilor de gadgeturi Samsung. Dacă dețineți un gadget Samsung, trebuie să fi folosit modurile sale sau ROM -urile dezvoltate de el.

Aplicația are o UI simplă, precum și ceea ce spune. Oferă alegerile pentru modificarea duratei luminii de fundal a recentelor capacitive, precum și a butoanelor din spate. Are respectarea alegerilor pentru modificarea duratei luminii de fundal a butoanelor:

Stoc (1,5 secunde)

Opriți (fără lumină)

Personalizat

Întotdeauna pornit (când ecranul este pornit)

Dispozitive acceptate

Această aplicație ar trebui să funcționeze bine cu aceste dispozitive Samsung:

Galaxy Note 5

Galaxy S6

Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge Plus

Cum se modifică durata de fundal a butonului capacitivă:

Descărcați aplicația: Button_light_1.0.apk

Instalați -l pe dispozitivul dvs.

Deschideți cererea, precum și acordarea de acces root.

Reglați setările după bunul plac, precum și salvați -le.

Schimbați setările de lumină ale butoanelor capacitive pe dispozitivele Samsung înrădăcinate, precum și salvați -vă ochii în timp ce vă faceți lectura în întuneric. Lăsați -ne întrebările dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos. Verificați ghidurile de înrădăcinare pe DroidViews, dacă nu sunteți deja înrădăcinate.