, în timp ce este adevărat că există o tonă de interes pe formația iPhone Apple 2020, setat pentru a include două iPhone 12, precum și două modele iPhone 12 Pro, există Probabil că va fi un nou Apple Watch și anul acesta.

Apple Watch Series 6 este uitat în mijlocul febrei iPhone, însă acest lucru nu înseamnă că nu vine, precum și, potrivit unui nou raport, ar putea, de asemenea, să împacheteze un senzor de oxigen de sânge pentru prima dată.

Totuși, acest raport provine din digitalele fiabile de încredere. Așadar, țineți cont de asta când ați verificat ce trebuie să afirmi după ce ați vorbit cu Bit Birdies în lanțul de aprovizionare – MacRumors a fost primul care a acoperit -o.

Apple Watch 6 va funcționa biosenzori care pot ecraniza condițiile de somn, pot observa oxigenul din sânge, precum și va determina ratele pulsului, bătăile inimii, precum și fibrilația atrială, precum și, de asemenea, vor integra accelerometrul bazat pe MEMS, precum și giroscop, toate permițând noul gadget să fie Continuați să conduceți în precizie de măsurare în rândul dispozitivelor purtabile, au spus sursele.

A fi capabil să urmărească nivelurile de oxigen poate permite unui Apple Watch să facă alte lucruri, cum ar fi anticiparea când cineva este hiperventilant, precum și potențial să sufere de un atac de panică. Un nivel scăzut de oxigen din sânge este, de asemenea, indicativ al diferitelor probleme respiratorii, în care un avertisment timpuriu ar putea fi diferența dintre obținerea tratamentului timpuriu sau lăsarea la fel de târziu.

Apple a verificat deja că nu va putea scoate noile iPhone -uri pe ușă la timp pentru fereastra lor obișnuită de lansare din septembrie. Până în prezent, însă, nu s -a menționat ce se va întâmpla cu Apple Watch Series 6. Vom menține urechile la sol pentru mai multe informații despre un interval de timp de introducere.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcați link -uri iOS 14 Beta 1 IPSW, precum și configurați pe iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

IOS 14 Beta 4 Data lansării descărcării: Iată când trebuie să vă așteptați

Descărcare: IOS 14 Beta 3 IPSW Link -uri, precum și iPados 14 Beta 3 lansat

IOS 14 Beta 3 OTA Descărcare de date de profil OTA oferită fără cont Dev, aici este exact cum să le obțineți

Jailbreak iOS 13.6 Utilizând Checkra1n, iată exact cum [Tutorial video]

Jailbreak iOS 13.5 pe iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mai mult utilizând UNC0VER 5.0.0 [Tutorial]

Descărcare: IOS 13.6 Final IPSW Link -uri, actualizare OTA lansată atât pentru iPhone, cât și pentru iPad

Jailbreak iOS 13.5 fără sau nu computer, iată cum

Apple Watch ECG App Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.