care au fost disponibile anterior ca parte a unui proces la Choice Apple Stores, un nou serviciu, care vede că personalul Apple a configurat Belkin Screen Protens pe gadgeturile iOS a dat lovitura Oprit pe tot globul.

Instalarea protectoarelor de ecran pe orice smartphone sau tabletă poate fi o legătură autentică, astfel încât conceptul de a face pe altcineva să configureze așa ceva este ceva care ne place extrem de mult. Aparent, Apple înțelege luptele cu obținerea acestor lucruri și în mod corespunzător, astfel încât cei care doresc să cumpere un protector de ecran Belkin pot solicita acum să fie utilizat în magazin, cu un dispozitiv special utilizat la achiziție pentru a obține lucrurile în mod corespunzător.

Un videoclip care prezintă noua furnizare a lui Belkin discută de ce trebuiau făcute mașinile și exact cum au fost dezvoltate folosind măsurători exacte pentru micron.

90% dintre clienți au declarat că vor achiziționa securitatea ecranului pentru noul lor dispozitiv. 10% fac efectiv. Motivele au variat de la compromiterea aspectului și a sentimentului nou -smartphone -ului până la anxietatea cu privire la aplicarea perfect a filmului.

Mașinile, numite mașini de ecran+, permit montarea exactă a protectoarelor de ecran care altfel ar fi instalate, utilizând nimic mai mult decât un rachetă și un ochi grozav. Rezultatele au fost frecvent proaste, cu bule, praf și altele asemenea să fie prinse între protector și ecran. Sistemul Apple elimină toate acestea, dar dacă Apple face o mizerie a unuia dintre protectorii dvs., atunci acesta îl va înlocui și re-potrivi fără probleme.

În momentul de față, singurele gadgeturi care pot avea protecții de ecran montați profesional sunt cele din numeroasele linii recente ale Apple. IPhone 6, iPhone 6s și omologii lor în plus pot avea protectorii de ecran Belkin montați de Apple, deși nu am fi uimiți dacă adaugă suport pentru iPads și alte modele pentru iPhone suficient de curând.

Pentru slujbă, atunci nu vă mai îngrijorați. Apple a primit spatele.

(Sursa: Belkin [YouTube])

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Apple pentru a introduce comerțul pentru iPhone-uri deteriorate, instalarea protectorului de ecran în magazinele sale

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.