ca fiecare furnizor de aplicații software, Apple îi place să emoționeze persoane cu iOS cu una sau un număr de așa-numite aplicații „criminal”, de asemenea În timp ce unii au scăzut deosebit de bine în ultimii ani, alții, cum ar fi hărțile Apple de la iOS 6, s -au arătat hotărâți mai rău. Cu IOS 7 acum în lucrări pentru lansare la sfârșitul acestui an, așteptăm câteva modificări considerabile în aspect, precum și senzația de operare mobilă a Cupertino, în general, în afară de o mare parte din bluster-ul alimentat de blogosferă, am avut Auzi câteva detalii valoroase cu privire la ceea ce trebuie să ne așteptăm exact. Katy Huberty de la Morgan Stanley a căutat să arunce o lumină asupra acestei probleme, expunând că ea se așteaptă ca ținuta condusă de Tim Cook să dezvăluie o „aplicație ucigașă” în tipul unui portofel mobil. Multe mai multe detalii pot fi descoperite ideal după salt.

Deși Passbook, care s -a prezentat împreună cu iOS 6, permite persoanelor fizice să -și stocheze digital trecerile de îmbarcare, să stocheze vouchere de scor de credit, bilete, precum și așa mai departe, nu se apropie de tipul de performanță pe care persoanele de pe unele gadgeturi Android se pot bucura în prezent. O mulțime de dispozitive recente ale Samsung, de exemplu, Pack NFC Technology, precum și cu afacerea coreeană care s -a abonat pentru o ofertă cu Visa pentru a efectua aplicația software a companiei de finanțe în 100 de milioane de gadgeturi până la sfârșitul anului, Apple este Cu siguranță întârziere metoda în urmă.

După cum știm, niciunul din actualul soi de gadget iOS nu există niciun tip de tip de sistem de rambursare mobilă, cu atât mai puțin NFC, cu toate acestea, dacă comentariile lui Huberty sunt, fără îndoială Metodă pentru consumatori să plătească pentru produse într -o manieră digitală perfectă.

Se afirmă în mod obișnuit că este nevoie de un Apple pentru a împinge tehnologii, chiar dacă sunt deja existente, precum și cu piața monetară care aparent își trage călcâiele pe sisteme extinse de rambursare NFC, s-ar putea să fie bine ca un gen următor, un an, un an următor IPhone-ul activat NFC ar putea ajuta lumea să se familiarizeze în mod corespunzător cu minunile plăților fără contact.

Având în vedere că Google Buget a avut un pic mai puțin de succes decât o mulțime de alte aplicații ale gigantului navigabil, există, de asemenea, o gamă largă pentru o singură înțelegere aici, precum și cu Passbook nu a fost eliminat cu adevărat în niciun fel, un nou sistem bugetar de la Apple Poate verifica bine pivotul.

Trebuie doar să așteptăm până la WWDC din acest an, precum și fiecare zvon, precum și conjectura vor fi clare.

Gânduri?

(Sursa: CNET)

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.