Hack imens de anul trecut a fost radio definit de software; Un mic tuner TV USB care ar putea asculta în emisiunile de radio oriunde între 64 de ani, precum și 1200 MHz. În acest an, este vorba despre Raspberry Pi, deci este neașteptat că doar acum vedem o mashup a acestor două bucăți de hardware. [CORQ] utilizează un tuner TV RASPI, precum și TV RTLSDR pentru a asculta pe transponderele de aeronave, precum și obținerea unei multe date de la aeronave care zboară deasupra capului.

Chiar dacă decodorul ADS-B [CORQ] se utilizează pentru OS X, ci citește datele provenite de la tunerul TV USB din rețea, cu un program numit Dump1090. Acest program permite [CORQ] să-și conecteze SDR-ul la un PI Raspbery, precum și să-l puneți undeva antena va primi o recepție excelentă – o mansardă sau o situație impermeabilă la fața locului – precum și datele de flux către desktop-ul pe o conexiune WiFi sau de rețea .

Cu un tuner de televiziune USB, precum și o zmeură PI, [CORQ] este capabilă să verifice numerele de coadă, altitudinea, latitudinea, longitudinea, viteza, poziția, precum și tipul de aeronave care zboară în prezent peste casa lui. Este destul de minunat, totuși adevărul că el poate face acest lucru în mod eficient pe Web o face să fie un mashup hardware fantastic.