din când în când, o aplicație apare în App Store care aduce ceva nou și interesant pe masă. Aplicația clară de a face de făcut a lui Realmac Software a fost exact asta, făcându-ne să ne dăm seama că aducerea unui grad de organizare în viața noastră nu necesită un număr de caracteristici de ambalaj de interfață neplăcut, deasupra. Aceeași companie a schimbat recent lucrurile cu o nouă aplicație foto de luare a fotografiilor, numită Analog Video Camera-care a fost tachinată cu ceva timp în urmă-care subliniază din nou cu tărie designul curat, eficient și minimalist. mult mai multe detalii după pauză!

Ceea ce face ca camera video analogică să fie un astfel de câștigător este simplitatea sa violentă. La fel ca Clear, care a fost încărcat cu gesturi ușor de navigat pe tot parcursul, obiectivul unic al camerei analogice este de a aduce un element de plăcere în procesul de a face poze.

Într -o lume în care, literalmente, mii de aplicații de camere video sunt disponibile la dispoziția maselor, nu există nicio îndoială că Realmac își scufundă degetele de la picioare pe o piață extrem de aglomerată. Recunoscând că probabil, probabil, nu o va tăia, dezvoltatorul a căutat în schimb să ia lucrurile înapoi cu o interfață curată, fără fr., care este încă oarecum fermecătoare.

După ce v-ați făcut fotografia, puteți adăuga oricare dintre o multitudine de filtre asemănătoare Instagram și, deși acest lucru este un lucru pe care toată lumea pare să îl facă cel mai bine acum, există un anumit farmec și finețe în ceea ce privește plantarea acestor suprapuneri peste fotografiile dvs. prețioase în analog Aparat foto.

Diferitele moduri de cameră video vă permit să vă modificați cu ușurință imaginea pentru a arăta exact așa cum v-ați dori și, deși este posibil să nu fie la fel de bogat în caracteristici ca unele dintre celelalte aplicații concurente de acolo, vă provoc să găsiți una care să facă procesul mult mai plăcut decât camera analogică.

Este disponibil la IOS App Store pentru doar 99 de cenți și, după ce l -a folosit pentru câteva ore bune, cred că este o investiție demnă de făcut. Dacă doriți ceva puțin diferit, ceva care se desprinde de convenție oarecum, atunci vă sugerez cu mare drag să oferiți camerei video analogice un strigăt.

Prinde -l din linkul furnizat și asigurați -vă că vă lăsați gândurile în secțiunea de comentarii.

(Descărcare: cameră video analogică pentru iPhone în App Store)

Asigurați -vă că consultați galeria noastră de aplicații iPhone și galeria de aplicații iPad pentru a explora mult mai multe aplicații pentru iPhone, iPad și iPod Touch.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.