propriul plug inteligent al Amazon, completat cu compatibilitatea Alexa este disponibilă în prezent pentru a fi achiziționată cu o ofertă aplicată. Dacă doriți să aduceți funcționalități inteligente la aparatele dvs. obișnuite, de zi cu zi, atunci aceasta ar putea fi afacerea pentru dvs.!

Acest Plug Smart Amazon oficial funcționează direct cu platforma de control Voice Amazon Alexa pentru a adăuga control vocal la orice priză din proprietatea dvs. De asemenea, este certificat pentru oameni, ceea ce implică faptul că a fost dezvoltat pentru a fi fără lupte, fără tinker și fără stres. Nu este nevoie de răbdare pentru a putea folosi acest lucru și a seta acest produs. Doar o instalație ușoară simplă pe care o veți ridica și rulați cu cel mai bun în deplasare.

Puteți face orice aparat inteligent prin conectarea acestuia la aceste puncte de vânzare. Programează lumini, fani și alte aparate pentru a le putea porni sau opri automat sau pentru a le putea controla de la distanță atunci când ești departe de proprietate. Nu mai trebuie să vă faceți griji dacă ați oprit lampa dormitorului sau trebuie să vă faceți griji că casa dvs. pare goală dacă sunteți în afara orașului. Proiectarea compactă garantează, de asemenea, că a doua priză este păstrată total gratuit pentru alte mufe.

Pe lângă furnizarea de control inteligent și control vocal, proprietarii vor beneficia, de asemenea, de faptul că nu este necesar un hardware suplimentar. Odată ce acest farmec este despachetat, puteți să vă ridicați și să funcționați cu aplicația Alexa, mai degrabă decât să folosiți hardware de bridge sau alte echipamente scumpe pentru a face ca totul să funcționeze. Veți programa aparate în cel mai scurt timp.

Accesați linkul direct de mai jos pentru a profita de această afacere. Nu există coduri de reducere sau cupoane de reducere necesare pentru a obține prețul publicitar. Doar o reducere simplă de 10 USD pentru a aduce acest mug inteligent în proprietatea dvs.

Cumpărați: Amazon Smart Plug de la Amazon: 14,99 USD | Preț original: 25 USD

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare: IOS 14.5 RC IPSW Link -uri, actualizare a profilului OTA împreună cu iPados 14.5 lansat

Descărcați UNC0VER V6.0.0 IPA iPhone 12 jailbreak pentru iOS 14.3

Cum să downgrade IOS 14.4 The Easy Way [Tutorial]

Cum să remediați IOS BAD 14 Battery Life Drain [Ghid]

Convertiți Apple CarPlay cu fir în fabrică în Apple Carplay fără fir în automobilul dvs.

Protector de ecran iPhone 12 / Pro cu sticlă temperată: Iată cele mai bune

Cel mai bun iPhone 12, 12 Pro Carcs cu slim, portofel, design ultra-subțire? Iată alegerile noastre de top [lista]

Cel mai bun iPhone 12 Small Screen Protector: Iată o listă care merită verificată

Cel mai bun protector de ecran iPhone 12 Pro Max: Iată o listă care merită verificată

Apple View ECG App Hack: Activați -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.