“Nu înțeleg, nu aveți tehnologia.” Ok, deci nu este de fapt un instrument futurist cu aceleași capacități ca cea de pe seria TV HIT Dr. Cine, dar această casă de casă “Sonic Șurubdriver” este un dispozitiv multifuncțional, totuși, uimitor.

Creat în jurul unui Mini ARDUINO PRO, [Gunther] într-adevăr a înălțat ultima șurubelniță pe care am prezentat-o. Funcțiile construite includ: Generator de ton de note maro, fluierul câine de companie, contorul EMF, lanterna, IR la distanță universală, indicatorul laser, contorul de ohm, contorul de sunet, detector de tensiune și un contor de tensiune. De asemenea, puteți avea o alimentare de electromagnet sau de ieșire dacă doriți. Dacă nu a fost suficient, poate chiar să joace cântecul tematic de la Star Wars! How. Aceasta este o gură de funcționalitate.

Deși a postat codul Arduino, va trebui să țineți un ochi pe site-ul său pentru mai multe detalii dacă doriți să vă creați propria dvs. El a subliniat că lucrează la amprentele albastre și o listă completă a pieselor … Awesome. Acum, unde este funcția de blocare a blocării?

Verificați un videoclip care prezintă unele dintre caracteristicile după pauză.

[via Make]