iPhone XS și iPhone XS Max au fost doar în domeniul public de câteva săptămâni, iar iPhone XR nu este încă încă, așa că, desigur, are sens ideal Pentru a începe predicțiile iPhone din 2019. Sarcasm deoparte, analistul bine respectat, Ming-Chi Kuo, a făcut exact asta, prezicând că Apple va continua să ofere trei modele de iPhone ca parte a actualizării anului viitor.

În echitate pentru Kuo și întreaga comunitate de predicție, în general, analistul de valori mobiliare TF nu a făcut în mod specific un punct despre formația Apple din 2019, ci a făcut referire în schimb la lansarea cotei de piață prevăzute de Luxshare, prin care a putut să pună o notă împreună Pentru investitori care fac referire la planurile potențiale ale Apple 2019.

Ca parte a acestei note, Kuo a sugerat că Apple va urma un model similar în 2019, prin lansarea dispozitivelor de 5,8 inci și 6,5 inch cu un ecran OLED încorporat, precum și un dispozitiv bazat pe LCD, care se află la mijloc cu un 6.1- afișaj de inch.

Dacă este exact, este identic cu ceea ce a fost anunțat în acest an cu iPhone XS, iPhone XS Max de la Apple și cu iPhone XR în curând să fie lansat. De altfel, pentru cei care pot fi noi pentru iPhone, acesta din urmă iPhone XR va fi livrat la sfârșitul acestei luni cu ecranul „Liquid Retina” de 6,1 inci bazat pe tehnologia de afișare LCD.

Mulți indivizi și analiști bine plasați din comunitatea tehnologică au vorbit despre gama iPhone din 2019 a Apple, dar aceasta este prima dată când știm că un analist a ieșit în domeniul public și și-a pus convingerile și predicțiile în evidență. Desigur, având în vedere că suntem la 10 luni distanță de un anunț, acest lucru este încă supus schimbării.

De asemenea, va fi incredibil de interesant de văzut dacă dispozitivele de anul viitor vin cu o actualizare majoră în ceea ce privește limbajul de design fizic și funcționalitatea și capacitatea internă. iPhone XS și iPhone XS Max sunt actualizarea „S” din acest an, ceea ce implică faptul că oferă un beneficiu real consumatorilor, dar nu vin în special cu vreun upgrade major care va arunca mintea consumatorilor și o va diferenția enorm de iPhone X de anul trecut de anul trecut model.

Trecând în 2019, putem spera să vedem Apple împingând din nou granițele și să elibereze dispozitive care ne oferă cu adevărat sentimentul că producătorul de iPhone încearcă să continue să împingă plicul.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare: IOS 12.1 Beta 4 IPSW Link -uri, OTA lansat alături de TVOS 12.1 și WatchOS 5.1 Betas

Descărcați UNC0ver Jailbreak IPA pentru iOS 11.4 și iOS 11.3.1

Jailbreak iOS 12.0.1 Actualizare: Apple nu mai semnează iOS 11.4.1, iată ce înseamnă asta

Cum să downgrade IOS 12.0.1 la iOS 12.0 / 11.4.1

IOS 12.0.1 Note de eliberare, modificări, conținut de siguranță și securitate cuprinzătoare de Apple

Descărcare: IOS 12.0.1 Link -uri IPSW, actualizare OTA pentru iPhone și iPad lansat

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 pe iPhone și iPad [Actualizare starea]

Descărcați UNC0ver Jailbreak IPA pentru iOS 11.4 și iOS 11.3.1

Adobe Photoshop CC Versiunea completă privind iPad -ul, înscrieți -vă la Beta acum

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.