Am văzut dozatoare automate de alimente pentru animalele de companie, cu toate acestea, nici unul nu merge atât de departe încât să dezvolte șuruburi de plastic mari pentru distribuirea Kibble.

Aceasta nu este foarte primă alimentare automată de felină automată; O versiune anterioară a folosit o roată pentru a distribui alimentele feline în versiune excesiv de mare. Pentru a spori primul său construit, [Mathiu] a decis să utilizeze un șurub arhimedean pentru a distribui alimente în 5 grame. A apărut, totuși, o problemă: o cheltuială adecvată a șuruburilor industriale de aproximativ 1500 de dolari, precum și versiunile “consumatorului” despre ceea ce voiau era gunoi. Deși despre aruncarea unuia în epoxid, dar nu a vrut să-și otrăvească felina cu substanțe chimice ciudate. El a ajuns să utilizeze polimorf pentru șurubul său, un plastic care se topește la 60 ° C, precum și este, de asemenea, utilizat în dispozitivele medicale.

Electronica dezvoltării sunt un ceas ARDUINO, DS1307 în timp real, afișaj LCD, precum și o placă de releu alimentarea unui motor cu șurubelniță electric. De la demo-ul video de mai jos, vom spune [Mathieu] Punem împreună un alimentator felinar destul de frumos.