dacă ați fost vreodată curios cum funcționează Jukeboxes de școală veche, este vorba de computere electromecanice și fără computere. Într-o pereche de videoclipuri, [Conexiuni tehnologice] ne duce printr-o scufundare detaliată în funcționarea unui model de state din 1970 Wurlitzer 3400 pe care la cumpărat cu alocația când era în școala de mijloc. Această casetă poate reda înregistrări la 33-1 / 3 sau 45 rpm dintr-un carusel de 100 de discuri, având astfel o selecție de 200 de melodii. Acest lucru ar fi fost unul dintre modelele ulterioare, deoarece afacerea lui Wurlitzer’s Jukebox a fost în declin și au vândut afacerea în 1973.

Acesta poate fi cel mai urât Jukebox produs vreodată.

Acest jukebox este de fapt ceea ce ma transformat în ciudat că sunt astăzi.

Apariții exterioare deoparte, sunt negrii acestei minuni mecanice care fură spectacolul. Mecanismul este cunoscut sub numele de Wurlamatatic, inventat de Frank B. Lumney și Ronald P. Eberhardt în 1967. Verificați documentul brevet US3690680A pentru unele diagrame minunate și scheme care sunt lucrări de artă pentru ei înșiși.

[Conexiuni tehnologice] explică modul în care funcționează totul și creierul tău se va roti când sa terminat. Este remarcabil cum totul este exact orchestrat, și chiar mai remarcabil faptul că oamenii au reușit să mențină și să depană aceste contrapoziții. El spune că poate exista oa treia tranșă, așa că stați reglat. Dacă vă plac aceste lucruri, consultați această scriere am făcut despre o restaurare a unei dinere de tabel de top Seeburg Jukebox înapoi în 2018. Ați lucrat vreodată la unul dintre aceste secvențe electromecanice? Dacă da, spuneți-ne despre el în comentariile de mai jos.